UFO

Ufo 2300 Watt Uzaktan Kumandalı Micatronik Isıtıcı Black Serisi

Yorum Yap
Stok Kodu
UFO MicatronikUK
0,00 TL + KDV
0,00 TL Kdv Dahil
TÜRKİYE'NİN LİDER İNFRARED ISITICI MARKASI UFO


Teknik Servis Garantili

Ufo 2300 Watt
Uzaktan Kumandalı Micatronik Isıtıcı Black Serisi


Bu ürün kapalı ve açık alanlarda kullanıma uygundur

Garanti Süresi: 2 Yıl
Isıtma Alanı: 23 m ² (kapalı alan)
Isıtma Alanı: 16 m ² (açık alan)
Kontrol Şekli: Kumanda ile 5 ayrı güçte kullanım
Yükseklik: 111,3 cm
Enerji: 230V ± 10V, 50 Hz
Devrilme emniyetli
Mesafe algılama sensörlü (Cihazın yanında yaklaştınızda otomatik kapanır)

Kullanım Alanları:
Ev veya işyeri odaları gibi lokal alan ısıtmalarında,
Isı kaybı çok olan yerlerde,
Tavanı yüksek olan yerlerde,
Belirli bir bölümün ısıtılması gereken yerlerde,
Belirli bir süre ısıtılması gereken alanlar,
Havalandırması olan yerlerde,
Kapısı sık açılıp kapanan yerlerde,

UFO Micatronik Teknolojisi Nedir?

Geliştirdiği teknolojiler ve sunduğu ürünlerle yeniliklerin öncüsü olan UFO, bir ilke daha imza attı.
UFO patentli Mikatronik teknolojisiyle üretilen UFO Mikatronik Isıtıcılar, 3 kat daha uzun ömürlü yapısı ile farkını ortaya koyarken, dikey kullanımı sayesinde de mekanlarınıza estetik bir boyut katıyor.

Isıtıcı alanında bir ilk olan UFO Mikatronik ısıtıcılarda, filamentin içine yerleştirilen doğal mika ve onun üzerine nano kaplamalı 4 eksenli tetragonal sarım teknolojisi, sarılan direnç telinden oluşuyor. Mika, dikey kullanımda direnç telini desteklerken, zamanla aşağıya kayarak telin belirli bölgelerde toplanmasını engellemiş oluyor. Bu özellik, sorunsuz dikey kullanım imkanı sağlarken, nano kaplama ve tetragonal sarım sistemi ise filamentin ömrünü üç katına çıkartıyor.

Benzersiz bir teknolojiye sahip 3 kat daha uzun ömürlü UFO Mikatronik, ısınma alışkanlıklarınızı değiştiriyor. Tamamen iç ortam için tasarlanan, dekoratif, estetik tasarımı ile dikkat çeken UFO Mikatronik, yaşam alanlarınızı daraltmadan ısıtmayı mümkün kılıyor.

Çift güvenlik sistemi ile donatılan UFO Mikatronik Isıtıcı, içerisine yerleştirilmiş olan mesafe algılama sensörü ile yakındaki cisimleri otomatik olarak algılıyor. Cihaza 1m'den daha fazla yaklaşıldığında gücü otomatik olarak azaltmaya başlıyor. Yaklaşık 30 cm gibi kısa mesafedeki cisimleri algılayarak kendisini otomatik olarak kapatıyor. Ayrıca devrilme emniyeti sayesinde cihaz devrildiğinde otomatik olarak kapanıyor, bu da can ve mal güvenliğini tam olarak sağlıyor.

Programlanabilir kapanma özelliği, uzaktan kumanda ile 5 kademeli güç ayarı, yüksek gerilim koruması gibi özellikleri ile de dikkat çeken UFO Mikatronik Isıtıcı, ofis, ev, cafe ve restaurantlar gibi kapalı mekanlara, maksimum performansı ile 3 kat daha uzun ömürlü ısınma alternatifi sunuyor.

Evde bebeği ve çocuğu olanlar, yaşlılar başta olmak üzere herkesin tercih edeceği UFO Mikatronik, dikey konumu sayesinde ısıyı vücut hizanızda size ileterek hızlı ve konforlu bir şekilde ısınmanın keyfini yaşatıyor.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ufo 2300 Watt Uzaktan Kumandalı Micatronik Isıtıcı Black Serisi Ufo 2300 Watt Uzaktan Kumandalı Micatronik Isıtıcı Black Serisi UFO MicatronikUK
Ufo 2300 Watt Uzaktan Kumandalı Micatronik Isıtıcı Black Serisi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.